:: Fórumok :: Állandó kiállitásaink :: Archivum

<< Előző téma | Következő téma >>
archivum 1995
Moderátorok: Erno, admin
Szerző Üzenet
admin
k júl 20 2021, 04:11

Regisztrált tag #12
Regisztrált: szo márc 19 2011, 06:16
Üzenetek: 118
1995 fontosabb eseményei

Március 15-én Kovács Géza kézdivásárhelyi szobrász rendhagyó, vaselemekből hegesztett szobraival ismerkedhetett meg a városi ünnepségről idelátogató közönség, illetve Koszecz Sándor békéscsabai festő-grafikus munkáit is megtekinthették.

Április 14-én nyílt az a technikatörténeti kiállítás- melyről a Kelet-Magyarország is írt fényképpel illusztrált cikket

Június 3-án a békéscsabai Koszecz Sándor festőművész. ismét kiállítással szerepelt, ezúttal önálló anyaggal jelentkezett.
Ezzel egyidőben a múzeumudvaron tábort vezetett feleségével, ahol különböző kézművestechnikákkal ismerkedtek meg a csengeri gyerekek

Június 17-én Reskó György fehérgyarmati festőművész egy érdekes kiállítással jelentkezett, mely festményekkel Bartók Carmina Burana zeneművének képi megfogalmazását vitte vászonra. Fotó: Kelet-Magyarország.

Október 7-én a Galériateremben kiállítással emlékeztünk meg a Magyar Rádiózás 70 éves jubileumáról. Az áprilisi kiállítást bővítettük ki, felsorakoztatva a múzeum összes technikatörténeti anyagát.

Vissza az archivumhoz Katt ide!

[ Módosítva h dec 20 2021, 12:00 ]
Vissza az elejére

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF