![]() | Hirek A múzeumról Szolgáltatásaink Rólunk írták Tárlatvezetés Képgaléria Archivum Regisztráció Vendégkönyv | ![]() |
:: Fórumok :: Állandó kiállitásaink :: Archivum |
|
<< Előző téma | Következő téma >> |
archivum 1995 |
Moderátorok: Erno, admin
|
Szerző | Üzenet | ||
admin |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #12 Regisztrált: szo márc 19 2011, 06:16Üzenetek: 118 | 1995 fontosabb eseményei ![]() ![]() ![]() Március 15-én Kovács Géza kézdivásárhelyi szobrász rendhagyó, vaselemekből hegesztett szobraival ismerkedhetett meg a városi ünnepségről idelátogató közönség, illetve Koszecz Sándor békéscsabai festő-grafikus munkáit is megtekinthették. ![]() Április 14-én nyílt az a technikatörténeti kiállítás- melyről a Kelet-Magyarország is írt fényképpel illusztrált cikket ![]() ![]() Június 3-án a békéscsabai Koszecz Sándor festőművész. ismét kiállítással szerepelt, ezúttal önálló anyaggal jelentkezett. Ezzel egyidőben a múzeumudvaron tábort vezetett feleségével, ahol különböző kézművestechnikákkal ismerkedtek meg a csengeri gyerekek ![]() ![]() Június 17-én Reskó György fehérgyarmati festőművész egy érdekes kiállítással jelentkezett, mely festményekkel Bartók Carmina Burana zeneművének képi megfogalmazását vitte vászonra. Fotó: Kelet-Magyarország. ![]() Október 7-én a Galériateremben kiállítással emlékeztünk meg a Magyar Rádiózás 70 éves jubileumáról. Az áprilisi kiállítást bővítettük ki, felsorakoztatva a múzeum összes technikatörténeti anyagát. Vissza az archivumhoz Katt ide! [ Módosítva h dec 20 2021, 12:00 ] | ||
Vissza az elejére | | ||