![]() | Hirek A múzeumról Szolgáltatásaink Rólunk írták Tárlatvezetés Képgaléria Archivum Regisztráció Vendégkönyv | ![]() |
:: Fórumok :: Állandó kiállitásaink :: Archivum |
|
<< Előző téma | Következő téma >> |
2005 fontosabb eseményei |
Moderátorok: Erno, admin
|
Szerző | Üzenet | ||
admin |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #12 Regisztrált: szo márc 19 2011, 06:16Üzenetek: 118 | 2005 fontosabb eseményei ![]() Március 15. „Tavaszi Tárlat” címmel nyílt kiállításon, két fiatal művész, Ertel Katalin és Kertész Angelika a nyíregyházi főiskola végzős rajzszakos hallgatói mutatkozott be. ![]() Június 25. Több éves hagyományként a Sakk és Asztaltenisz Szakosztály a múzeumudvaron tartotta a Körzeti Sakkversenyt, melyet közös vacsora követett. ![]() Július 29. –én egy majd száz fős százhalombattai biciklisegylet választotta két napos szatmári körútjának bázisául a múzeumudvart, ahol naponta tartottak megbeszéléseket. ![]() Augusztus 20 –án a Csengeri Napok rendezvénysorozat részeként testvérvárosunk, a romániai Negresti Oas néptáncosai választották gyülekezési és pihenőhelyül a múzeum udvarát, ahol rögtönzött bemutatót is tartottak. ![]() ![]() ![]() Augusztus 20- án, délután kezdtek beérkezni a budapesti Műegyetem azon hallgatói, akik az alakuló Sportcentrum organikus kapuzatának megépítése miatt jöttek. A múzeumudvaron két hétig sátoroztak, illetve itt dolgoztak. Szellemi vezetőjük Csernyus Lőrinc, városunk főépítésze volt. A kapuzat szeptember 15 –én készült el. ![]() Október 13 a hagyományos Almanap kulturális programjaként a galériateremben Sipos Barbara budapesti festőművésznő nagyméretű és meghökkentő témájú és technikájú képei lettek kiállítva. ![]() ![]() ![]() November első napjaitól több fontos és halaszthatatlan munkálatok kezdődtek el. ![]() ![]() November 7 én elkezdődött a Galériateremben pályázati pénzből a régi burkolat cseréje, melyet december elejére már be is fejeztek. E hónap közepére a lépcső és az akadálymentesített feljáró is elkészült. A burkolással párhuzamosan a galéria keleti ablaka meg lett szüntetve, ezáltal jóval megnövekedett a kiállító felület. Mindezek a munkák december végéig fejeződtek be. ![]() November 17-én indult el el a múzeum elavult, használhatatlan szennyvízelvezetésének átalakítása. A munkálatokat a helyi KHT végezte. Vissza az archivumhoz Katt ide! [ Módosítva szo jan 23 2021, 03:06 ] | ||
Vissza az elejére | | ||