![]() | Hirek A múzeumról Szolgáltatásaink Rólunk írták Tárlatvezetés Képgaléria Archivum Regisztráció Vendégkönyv | ![]() |
:: Fórumok :: Állandó kiállitásaink :: Archivum |
|
<< Előző téma | Következő téma >> |
2004 fontosabb eseményei |
Moderátorok: Erno, admin
|
Szerző | Üzenet | ||
admin |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #12 Regisztrált: szo márc 19 2011, 06:16Üzenetek: 118 | 2004 fontosabb eseményei ![]() ![]() Március 15-én a Pátyodon lakó Lukács Tímea, a hajdúdorogi Görögkatolikus Gimnázium II. éves hallgatójának tüzizománc munkáit láthatta a csengeri közönség. A képek zömében a görögkatolikus ikonokat idéztek. ![]() Július 15-én a múzeum eddig leggazdagabb néprajzi adományát fogadtuk. A csengeri Kerekes-család önzetlen felajánlásából egy kisteherautónyi gazdag anyaggal gyarapodtunk. ![]() Augusztus elején régi ismerősünk, Kovács Emil Lajos, szatmárnémeti festőművész képei lettek kiállítva a galériateremben. ![]() ![]() Augusztus 14 –én Néprajzi Konferencia keretében ünnepeltük meg a Múzeum 20 éves fennállását. A megemlékezésen neves szakemberek tartottak előadásokat, úgymint Szabó Sarolta Nyíregyházáról, Antall István, Budapestről és Cservenyák László Mátészalkáról. ![]() ![]() ![]() Október 23-án sok éves hagyományként a Vajai Művésztelep mutatkozott be változatos témájú anyagával nemzeti ünnepünkön. Vissza az archivumhoz Katt ide! [ Módosítva v jan 31 2021, 04:34 ] | ||
Vissza az elejére | | ||